U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Frank,

www.2beeren.nl heeft mij perfect geholpen bij de crasch van mijn bedrijfs PC en binnen 24 uur alles overgezet op een zwaarder bijna nieuwe PC, incl. de meeste bestanden en de complete e-mail correspondentie en dat alles voor een zeer schappelijke prijs, perfect en dat in zo een korte tijd, bedankt Harrij.

 

José,

www.2beeren.nl heeft mijn ACER pc weer volledig ge-upgraded, d.m.v. 2Gb nieuw geheugen extra, een SSD schijf van 250Gb, en alles schoongemaakt en opnieuw geïnstalleerd, en dat voor een geweldig lage prijs, een geweldige service, bedankt.

 

Felix,

www.2beeren.nl heeft mij perfect geholpen bij het overzetten van XP naar Win7 inclusief alle data overzetten en de e-mail opnieuw instellen en mijn Back-up schijf opnieuw ingesteld, en alle programma's weer geïnstalleerd, perfecte job, en hele goede nazorg!

 

Lenie,

Bij www.2beeren.nl een tweedehands PC gekocht en in prima staat (goed werkend) met diverse software en het overzetten van al mijn data en het instellen van e-mail, voor € 100,00 compleet, geweldig en hele goede service, bedankt.

 

Jan Knippenberg, Knippenberg-Perkgoed

Ik ben zo blij dat ik contact heb opgenomen met www.2beeren.nl. Hij heeft mijn computer en printer snel gerepareerd zodat ik weer perkplanten stickers op de thermische printer kan afdrukken.

 

Plaats uw eigen reactie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.