Je wil achteraf betalen met Riverty

Jullie Riverty winkels kunnen nu achteraf betalen met Riverty! Dit betekent dat je kunt winkelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geld vooraf. Selecteer gewoon de optie “achteraf betalen” bij het afrekenen en wij regelen de rest. U hoeft uw aankoop pas te betalen als u hem ontvangt, en u kunt hem altijd retourneren als u niet tevreden bent. Bedankt voor het kiezen van Riverty!

Als u op zoek bent naar een Riverty winkel waar u achteraf kunt betalen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een grote verscheidenheid aan Riverty-producten die op krediet kunnen worden gekocht. Selecteer gewoon de optie ‘Later betalen’ bij het afrekenen en wij geven je alle gegeve Riverty winkels ns die je nodig hebt om je aankoop te doen.

Wil je achteraf betalen met Riverty?

Geen probleem! U kunt nu uw aankopen achteraf betalen met Riverty. Selecteer gewoon de optie “Later betalen” bij het afrekenen en wij regelen de rest. Bovendien betaalt u geen rente of kosten – nooit!

*Minimale afname en andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn.

Wilt u nu winkelen en later betalen met Riverty? Geen probleem! Selecteer gewoon de optie “Later betalen” bij het afrekenen en wij regelen de rest. Je hebt 14 dagen de tijd om je aankoop te betalen en we sturen je zelfs herinneringen zodat je het niet vergeet. Bovendien betaal je geen rente of extra kosten! Dus ga je gang en shop weg – we hebben je gedekt.

U kunt uw Riverty-aankopen nu achteraf betalen met onze nieuwe betaaloptie! Selecteer gewoon de optie “Later betalen” bij het afrekenen en u kunt uw bestelling binnen 30 dagen betalen. Deze optie is beschikbaar voor bestellingen van meer dan €250.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader